Zakon o privrednim društvima – izazovi i dileme PRIJAVA

Privredna komora Crne Gore, u saradnji sa Udruženjem pravnika Crne Gore, organizuje u petak, 25.02.2022. godine, sa početkom u 11:00 sati u prostorijama Privredne komore, ul. Novaka Miloševa br. 29/II, događaj na temu: Zakon o privrednim društvima – izazovi i dileme.

Zakonom o privrednim društvima iz jula 2020. godine, uređena je na novi način registracija, upravljanje, restrukturiranje, prestanak i druga pitanja od značaja za rad privrednih društava, preduzetnika i dijela stranog društva.

Privredna komora Crne Gore i Udruženje pravnika Crne Gore, tradicionalno u februaru mjesecu, organizuju sesije posvećene temama i oblasti privrednog (kompanijskog) prava i srodnih pravnih disciplina od značaja za članstvo dviju organizacija i druge zainteresovane učesnike.

Na ovogodišnjoj sesiji, o ovim temama, će govoriti prof. dr Vuk Radović, redovni profesor privrednog prava na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu, dok će se u uvodnom dijelu skupa, učesnicima obratiti dr Nina Drakić, predsjednica Privredne komore Crne Gore i prof. dr Branislav Radulović, predsjednik Udruženja pravnika Crne Gore.

Učesnici sesije će takođe imati priliku da razgovaraju o izazovima u primjeni postojećih rješenja u praksi, razmijene iskustva i iznesu svoja zapažanja u implementaciji Zakona.

Događaju će prisustvovati predstavnici akademske zajednice, privrednici, članovi Privredne komore Crne Gore i Udruženja pravnika Crne Gore.

Cijeneći da ćete prepoznati značaj ove teme, prisustvo možete potvrditi popunjavanjem prijave putem linka, najkasnije do četvrtka 24.02.2022. godine.

Usled aktuelne epidemiološke situacije i ograničenog broja učesnika, praćenje će biti omogućeno i putem ZOOM platforme, preko linka koji će biti dostupan nakon popunjavanja prijave. Telefon za informacije je: 020 230 446.