Učenje i mentoring

Učenje i mentoring

E-učenje

Steknite i unaprijedite svoje poslovne vještine kroz trening module dostupne na platformi. Edukacija je organizovana online putem video modula i prezentacija. Treninzima mogu da pristupe samo registrovane korisnice.

Ukoliko ste institucija ili organizacija koja pruža podršku ženskom biznisu kroz edukaciju, kontaktirajte nas u cilju postavljanja informacija na platformu.

Trening programi

Trening programi namijenjeni su svim korisnicama koje žele da steknu dodatne vještine neophodne za osnivanje i vođenje biznisa.

Na platformi je dostupna edukacija u sledećim oblastima:

Mentoring

Za počinjanje kao i za razvoj biznisa neophodna je podrška iskusnih mentorki, koje će vam pružiti korisne savjete za prevazilaženje poslovnih izazova. Stupite u kontakt sa mentorkama iz naše baze ili nam pišite u kojoj oblasti vam je potrebna savjetodavna podrška. Omogućićemo vam komunikaciju sa najboljima u svojoj branši.

Webinari

Pružamo vam informacije o svim aktuelnim webinarima i online učenju u zemlji i svijetu u segmentu ekonomskog osnaživanja žena. Povezujte se, učite i komunicirajte online i uštedite vrijeme i novac.