Podrška

Podrška

Ukoliko već posjedujete biznis vjerovatno želite da ga proširite i unaprijedite. Rast podrazumeva širenje tržišta na kome poslujete, zapošljavanje novih kadrova, digitalizaciju, unapređenje poslovnih vještina i znanja, razvoj novih proizvoda/usluga itd. U ovom segmentu pružavmo vam detaljnije informacije u vezi sa navedenim, kao i mogućnost povezivanja sa ostalim vlasnicama biznisa u cilju uspostavljanja poslovnih parterstava i saradnje.

Podrška korisnicama

Ukoliko ste preduzetnica ili to želite da postanete, a imate neke nedoumice ili pitanja za institucije na lokalnom ili nacionalnom nivou, na jednostavan način možete da dođete do potrebnih informacija u vezi sa osnivanjem ili razvojem biznisa. Dovoljno je da pošaljete pitanje putem obrasca na platformi i dobićete odgovor.

Primjeri dobre prakse

Za razvoj ženskog biznisa izuzetno su značajni primjeri dobre prakse, odnosno žena koje uspješno vode svoje biznise. Uspješne priče pružaju motivaciju i podstiču i ostale žene da se oprobaju u vođenju biznisa. U Crnoj Gori takvih primjera ima dosta i pružamo vam mogućnost da ih pogledate u video materijalu u nastavku.

Odgovaramo na sva vasa pitanja i nedoumice. Kontaktirajte nas.