Opština Nikšić objavila poziv za podršku ženskom preduzentištvu za 2022. godinu

Komisija za raspodjelu sredstava ženskom preduzetništvu obavještava zainteresovane preduzetnice i privredna društva u kojima su žene nosioci biznisa – osnivačica ili jedan od osnivača i izvršna direktorica društva ( društvo/preduzetnica) sa prebivalištem, odnosno sjedištem na teritoriji opštine Nikšić, da će se dana 03. 03.2022. godine sa početkom u 17:00 h u prostorijama IPC Tehnopolis održati informativna radionica.

Cilj radionice je da preduzetnice koje planiraju pokrenu svoje biznise, kao i one koje žele da prošire svoje poslovanje apliciranjem na Konkurs za raspodjelu sredstava iz budžeta opštine Nikšić za podršku ženskom preduzetništvu u 2022. godini i ovim putem dobiju informacije vezane za Konkurs kao i uputstva prilikom popunjavanja traženih podataka iz obrazaca koji su sastavni dio Konkursa.

Radionici će prisustvovati preduzetnice koje su uspješno realizovale aktivnosti iz projektnih prijedloga u 2021. godini, a koje će svojim ličnim primjerom dati podsticaj preduzetnicama koje planiraju da se oprobaju u sopstvenom biznisu.

Zbog ograničenog broja učesnica neophodno je da do 25.02.2022. godine potvrdite svoje učešće na radionici na broj telefona 040/213-146, ili putem e maila: gordana.tomovic@niksic.me.